L-V 10-20, S 10-15 / 0758222253, 021-3104835  |  De ce am ales Madame Briolette !  |  Magazine

Acces cont  |  Inregistrare

  
  
  
  

Berete frantuzesti

Lumea beretelor frantuzesti
Există nenumărate stiluri vestimentare care se potrivesc cu o beretă. Un trenci, un pardesiu, un compleu cu fustă sau  cu pantaloni, o geacă, practic orice obiect de îmbrăcăminte poate fi asortat cu o beretă. V-ați gândit vreodată să combinați bereta cu o rochie de vară? Ei, bine, da, se poate și e chiar la modă. Pentru un look parizian, purtați bereta cu un pulovăr pe gât sau cu o rochie vaporoasă.

Ba mai mult, bereta transformă chiar și cel mai banal obiect vestimentar într-unul de efect. Vreți să atrageți toate privirile? Vreți să fiți admirată? Purtați o beretă.

Iată doar câteva moduri în care puteți purta bereta:

  • Așezați bereta înclinată pe o parte pe cap și trageți-o pe frunte în jos. Acest stil este potrivit cu un coc lateral sau o coadă împletită.

 

  • Puneți bereta pe vârful capului, astfel încât să acopere foarte puțin din frunte, trasă peste urechi și în poziție înclinată. Acest stil este potrivit pentru părul lăsat liber sau ondulat.

 

  • Așezați bereta spre ceafă, astfel încât linia părului să fie expusă. Purtați-o cu părul prins în coc la spate sau ascuns sub beretă.

Puteți purta bereta și cu o broșă în formă de floare sau chiar cu o insignă militară, în funcție de stilul vestimentar ales.

Practic, există nenumărate moduri în care să purtați bereta. Unica limită este cea a imaginației dvs. Deci jucați-vă cu combinația de haine, cu coafura, cu culorile beretei, cu accesorii precum broșe sau eșarfe și creați-vă stilul vestimentar propriu, care să vă reprezinte. În acest mod, veți fi oricând și oriunde în centrul atenției.

 

  
  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Fii la curent cu toate promotiile si produsele noi din shop!

  

  

Marturiile clientilor

 

Cele mai frumoase palarii din lume eu le am! De unde? De la Madame Briolette! Va multumesc mult pentru toata colaborarea, va imbratisez!

Domnita - Iasi

Vezi mai multe marturii