Lumea beretelor frantuzesti
Există nenumărate stiluri vestimentare care se potrivesc cu o beretă. Un trenci, un pardesiu, un compleu cu fustă sau  cu pantaloni, o geacă, practic orice obiect de îmbrăcăminte poate fi asortat cu o beretă. V-ați gândit vreodată să combinați bereta cu o rochie de vară? Ei, bine, da, se poate și e chiar la modă. Pentru un look parizian, purtați bereta cu un pulovăr pe gât sau cu o rochie vaporoasă.

Ba mai mult, bereta transformă chiar și cel mai banal obiect vestimentar într-unul de efect. Vreți să atrageți toate privirile? Vreți să fiți admirată? Purtați o beretă.

Iată doar câteva moduri în care puteți purta bereta:

  • Așezați bereta înclinată pe o parte pe cap și trageți-o pe frunte în jos. Acest stil este potrivit cu un coc lateral sau o coadă împletită.

 

  • Puneți bereta pe vârful capului, astfel încât să acopere foarte puțin din frunte, trasă peste urechi și în poziție înclinată. Acest stil este potrivit pentru părul lăsat liber sau ondulat.

 

  • Așezați bereta spre ceafă, astfel încât linia părului să fie expusă. Purtați-o cu părul prins în coc la spate sau ascuns sub beretă.

Puteți purta bereta și cu o broșă în formă de floare sau chiar cu o insignă militară, în funcție de stilul vestimentar ales.

Practic, există nenumărate moduri în care să purtați bereta. Unica limită este cea a imaginației dvs. Deci jucați-vă cu combinația de haine, cu coafura, cu culorile beretei, cu accesorii precum broșe sau eșarfe și creați-vă stilul vestimentar propriu, care să vă reprezinte. În acest mod, veți fi oricând și oriunde în centrul atenției.