Povestea Madame Briolette începe la pragul dintre milenii, în Bucureștiul dornic de nou al anilor 2000. Domneam atunci peste lumea accesoriilor văzute și nemaivăzute dintr-un mic magazin numit Ornamente Esențiale, unde găseai pălării, peruci, inele, cercei, brățări, berete, mănuși... Femei cu poftă de viață și dornice de a fi frumoase, creatori de modă și artiste veneau la mine pentru a-i transforma! Grație acelui detaliu, șic, inimitabil, care să le pună în lumină personalitatea și stilul.

De la lumea accesoriilor la lumea modei nu-i decât un pas.

Încurajată de cliente, am transpus magia accesoriilor la haine. Într-un București grăbit, stresat și stresant, am hotărât că eu sunt altfel. Eu acord timp. Nu poți înțelege nevoile unei cliente dacă o vezi ca pe o simplă măsură! Este motivul pentru care mi-am format vânzătoarele ca adevărate ambasadoare ale brand-ului. Acestea știu gusturile și preferințele clientelor noastre fidele. Pentru clienta nouă, iau timpul necesar pentru a o asculta și o înțelege. Au ochiul format, experiență și mai ales plăcerea de a contribui la transformarea fiecărei femei.

Eu cred că feminitatea, prin esența ei, ascunde șarm și seducție.

Din secretele pietrei al cărui nume îl port, brioletul, care nu se dezvăluie niciodată total, scânteiaza din mii de fețe, diferit – am învățat că un detaliu, o linie, o tăietură poate dezvălui o frumusețe nouă, nebănuită. Aceasta este misiunea mea. Fiecare clientă este o provocare. Fiecare clientă este un secret care așteaptă să fie descifrat.

Este motivul pentru care am ales să-mi reînnoiesc foarte des colecțiile, să nu privilegiez calitatea, si  nici cantitatea. De la calitatea relației cu clientele mele, pe care le anunț când primesc noutăți care le pot interesa, la calitatea brand-urilor propuse, accesibile, în ton cu moda și cât mai diverse. Misiunea mea nu este sa îmbrac femeia într-un anumit moment, ci să o ajut să-și dezvăluie frumusețea, șarmul, acel ceva pe care-l are unic, în momente de viață cât mai diverse.  O dimineață de plajă, un picnic, o seară de bal… În cele trei magazine pe care le-am amenajat special pentru ea, frumos aranjate pe umerașe, o așteaptă rochii elegante, rochii casual, pantaloni, bluze, eșarfe, pălării … Mărturisesc, secretul reușitei mele e deseori pălăria, căci eu la rându-mi mă imaginez purtând dimineața beretă, ziua pălărie și seara voaletă…