TARIFELE pentru AMBALARE si  TRANSPORT SUNT:

PRIN CURIER RAPID - timp de livrare 2-3 zile(In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.)

 -  20 lei ---pentru comenzi cu valoarea mai mica de 200 lei

-    0 lei ---pentru comenzi cu valoarea egala sau mai mare de 200 lei

La primirea coletului, va rugam sa verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


 ATENTIE ! Tarifele pentru expedierea prin Curier Rapid sunt valabile numai pentru expedierea prin societatile de curierat cu care firma noastra are contract. Pentru expedierea prin alte societati de curierat contravaloarea taxelor cade in exclusivitate in sarcina clientului indiferent de valoarea comenzii.Politica de returnare

Clientul are dreptul de a notifica in scris faptul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate etichetele intacte si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie. Acceptam returnarea produselor doar prin curier rapid. Contravaloarea produselor va fi rambursata cumparatorului in termen de maxim 15 de zile de la receptionarea coletului la depozitul nostru.

Se ramburseaza doar valoarea produselor fara contravaloarea transportului (20 lei) in cazul in care valoarea comenzii a fost mai mica de 200 lei.

In cazul in care produsele expediate difera de cele comandate de dumneavoastra sau in cazul in care prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile pentru expedierea unui produs nou vor fi suportate de noi.

Nu acceptam colete cu ramburs. Rambursarea banilor se va face doar prin mandat postal sau in contul bancar .

Noi depunem toate eforturile ca produsele sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii si conform cu toate standardele de calitate in vigoare.

Madame Briolette detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor. Astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.madamebriolette.ro sunt in stare impecabila.